Första inlägget

Det känns verkligen konstigt att ha en blogg igen. Det var många år sedan sist. Egentligen har jag alltid tyckt om att blogga, att få skriva av mig och att få dokumentera mitt liv. Någonstans försvann dock det roliga i att blogga för ett antal år sedan, och jag behövde pausa ett tag. Det har hänt otroligt mycket under tiden jag inte har haft en blogg och därför känns det skönt att börja från noll igen, med en helt ny blogg.

Varför blogga igen just nu kan man undra? Jag känner helt enkelt att det är alldeles för mycket roligt och spännande på gång i mitt liv för att inte skriva ner det.

Så det är alltså det den här bloggen kommer att handla om till störst del, mitt liv, och saker jag tycker är fina, härliga, roliga och bra. Ett par saker som jag inte tycker är lika härliga kommer säkert också dyka upp här då och då, men mest av allt vill att den här bloggen ska vara peppig, glad och inspirerande.

Det kanske är läge att berätta lite om vem jag är. Jag heter Amanda och bor på Södermalm i Stockholm tillsammans med min pojkvän och snart en liten kattunge (!). Jag pluggar sista terminen på logopedutbildningen på Uppsala universitet och jag jobbar på ett boende för ensamkommande flyktingbarn.

Just nu kretsar mitt liv runt en flytt som kommer äga rum väldigt snart och om några dagar åker jag till New York. Så om ni tittar in här den närmaste tiden så kommer bloggen antagligen vara fullproppad med inredning, renovering och massa New York-pepp!

Utöver det kommer jag skriva mycket om fina saker, träning, mat, mode, skönhet och massa annat som jag tycker är roligt.

 

Kommentera här: