Forever starts today

God morgon!

Jag sitter och mumsar på min frukost och planerar min vecka. De senaste dagarna har varit ovanligt onyttiga. När hungern slog till mitt i flyttkaos och packande fick det ofta bli snabbmat. Träningen har också fått lida ordentligt de här dagarna. Kanske att man kan kalla en flytt för träning för det förekom en hel del tunga lyft, men jag saknar gymmet och träningsvärken. Därför känns det skönt att det är en ny vecka och att vi har kunnat börja komma in i det vardagliga livet i nya lägenheten. Den här veckan får bli en hälsosam vecka för att kompensera lite för helgen.

Det kändes så härligt på något vis att precis när jag satte mig ner för att äta min nyttiga frukost och planera in träning och måltider för veckan, kom en låt på på Spotify som hette "Forever starts today" med Tim Halperin. Det kändes liksom helt rätt och jag blev så peppad på veckan. Jag älskar för övrigt Spotifys blandlistor, man får höra så mycket bra musik som man aldrig skulle höra annars!

Dagens frukost fick bli två kokta ägg, naturell yoghurt med Granola från Paulùns, ett glas proviva blåbär och en kopp kaffe. Enkelt och nyttigt! Egentligen vet jag inte hur bra det är med proviva om man ser till sockerinnehåll. Jag har märkt att min mage mår bra av Proviva och då är ju det nyttigt för mig :)

 

Kommentera här: