New nails

Idag gjorde jag nagelförlängning för första gången. Det var ganska spontant faktiskt. Jag kom på imorse att jag ville göra det och sedan hittade jag en sistaminutentid bara tio minuters promenad hemifrån. Jag vet egentligen inte varför jag inte har gjort det förut. Det har liksom inte blivit av. Jag tror att jag har trott att det skulle vara mycket dyrare. Sedan går det inte att ha nagellack eller någonting sånt när man pluggar till ett vårdyrke och har praktik jämt och ständigt. Nu har jag dock ingen mer praktik så nu kan jag ha hur mycket nagellack jag vill i några månader.

Det tog mycket längre tid att göra än jag hade trott men jag blev nöjd med resultatet. Eftersom Der var min första gång kom kom vi överens om att det var bäst att inte göra för långa naglar då det kan ta ett tag att vänja sig vid dem. Det år jag glad för för det känns superkonstigt att naglarna är i vägen nu hela tiden, haha.

Jag valde en brunaktig färg och rundade tippar och som sagt ganska korta naglar. Nästa gång ska jag nog prova lite längre och även att ha lite rakare tippar så blir jag nog ännu nöjdare!

Jag passade även på att köpa en kräm som funkar både för naglar och nagelbanden men även för torra hälar, händer och armbågar. Jag har haft mycket problem med torra nagelband och att huden runt naglarna spricker så förhoppningsvis kommer mina händer snart må mycket bättre!

Kommentera här: