När det inte riktigt blir som man har tänkt sig

Hej!

Den här dagen har varit helt fullt upp och det är först nu jag har en lugn stund över. Idag var jag hos frisören som kag nämnde tidigare. Planen var en ljusare kallare och kortare lob. Tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Min vanliga frisör var på semester så jag fick en ny som jag tyvärr inte klickade lika bra med. Det hade dessutom blivit någon miss i bokningen så att det endast var färgning bokad och inte klippning.
Därför fick jag inte den där kortare frisyren jag hade tänkt mig. Inte heller färgen blev som jag ville riktgt. Så som ni förstår så är jag lite besviken nu. Men jag tror ändå att med lite silverschampoo och egen styling så kommer det att bli helt okej!

På eftermiddagen åkte vi till Ikea och köpte en hel del grejer till lägenheten. Mest småsaker till köket som decilitermått och såna saker.

Nu ska jag mysa med min pojkvän och packa lite inför imorgon för då ska jag åka iväg på jobb och lite andra saker i några dagar.

Puss!

Kommentarer:

1 Nike:

Men bu, vad tråkigt. Man vill ju vara nöjd när man gått till frisören, betalat pengar, avsatt tid och förväntat sig en förändring. Men jag tycker att du är superfin ändå!

Svar: Ja, supertrist! Men det hade ändå kunnat vara värre får man tänka. Tack så mycket!! :)
AmandaFelicia

Kommentera här: