Midtown

Hej!

Vi kom precis hem från en lång dag på stan. Idag åt vi frukost hemma som vi köpte med från Whole Foods igår. Alltså kan vi ta ett moment och prata om den affären? Det finns otroligt mycket gott och roligt och nyttigt så det är inte sant. Jag skulle kunna gå där i flera timmar.

Efter frukosten tog vi en Uber till Midtown och gick runt där i några timmar. Vi turistade och såg bland annat Times Square, Flatiron building, Bryant park och Empire state building. Vi fick också tag på nya Harry Potterboken som har varit slutsåld när vi har försökt köpa den i Dtockholm. Sedan promenerade vi hela vägen hem till Williamsburg. Det tog ungefär en och en halv timme och vädret här är så sjukt varmt och fuktigt här idag så att vi alla blev helt kletiga och extremt varma.

Jag är inte så mycket för turistattraktioner utan gillar mer stt uppleva städer så som de som bor där gör. Därför gillade jag promenaden hem genom East Village mer än att trängas med turister på Times Square.

Ikväll ska vi ta det rätt lugnt, dricka några öl i lägenheten, hitta en mysig restaurang och sen kanske sjunga karaoke i baren nedanför vårat hus.

Puss!

Kommentera här: