Jetlagged

Vaknade precis i New york. Resan gick väldigt smidigt faktiskt. Vi åkte hemifrån klockan två och var framme i vår lägenhet i New York ungefär 14 timmar senare. Då var klockan ungefär tio på kvällen här. Vi var superhungriga så vi gick direkt ut på matjakt men hade svårt att hitta ett ställe nära oss som hade öppet kök så sent en vardagkväll. Det slutade på ett pizzaställe, men det var helt okej!

Vi bor i Williamsburg i Brooklyn i en superfin lägenhet. Jag glömde helt att fota den igår för vi var så trötta att vi gick och lade oss direkt. Lägenheten finns dock på min snapsstory och om ni vill följa mig på snap så heter jag amandabergmann där.

Nu har vi precis vaknat allihop klockan sju på morgonen efter att ha dygnat innan, så lite jetlaggade är vi nog. Men jag tror att det kommer försvinna på några dagar. Det är ju bra att vakna tidigt också så hinner man med mer.

Idag ska vi gå över bron till Manhattan och promenera runt. Vi har inga klara planer men det tror jag inte att man behöver ha i New york heller :)

Puss!

I

Kommentera här: