Jag är tillbaka!

Hej!

Förlåt för att det har ekat tomt här på inläggsfronten i nästan en vecka. Jag fick lite teknikstrul med bloggen när jag var i New York och då valde jag att inte börja krångla för mycket med det utan istället bara njuta av semestern. Så nu är jag alltså hemma från New York. Vi kom hem igår eftermiddag och spenderade dagen med att kämpa emot jetlag, tvätta och städa. Det var så skönt att bara få undan all packning direkt. Det är annars så lätt att man låter resväskan ligga ouppackad alldeles för länge och det är bara energisugande.

Men som sagt, jag har haft nästan en vecka i New York som ni inte har fått höra om. Det ska ni självklart få. Jag ska berätta allt. Men jag tänker att jag delar upp det i lite olika inlägg precis som tidigare. Jag kommer dock att blanda upp det litegrann med vanliga inlägg för bu är jag ju hemma och lever livet som vanligt igen.

På tal om att vara hemma igen, måste jag bara berätta att har blivit SÅ peppad på hösten och att komma igång med vardagen och rutiner igen. Jag ser ingången till hösten som en större nystart än nyår. Det är verkligen dags för en utrensning och en nystart nu. Så spännande!

Kommentera här: