Dagens wishlist

Eftersom jag är mitt upp i min flytt just nu kretsar en del tankar kring inredning. När det kommer till inredning så älskar jag marmor och guld. Det kanske inte är det mest originella men det är antagligen för att det är så himla fint! Så dagens två första wishes går helt i det temat. Båda är från Ellos och jag vill ha dem! 
 
De här marmorborden är så himla fina! Det är liksom ett set och det är mer som ett sidobord än som ett soffbord skulle jag säga. Tänk att ha det i sin hall eller vardagsrum mot en vägg med en fin lampa precis som de har stylat det på bilden. Så fint, dör.
 
Sedan har vi den här gulliga lampan. Jag gillar utöver at det är gulddetaljer också kombinationen med glas och guld. Jag tror att den här lampan skulle göra sig fin i ett av mina fönster. Superfin!

 
Dagens tredje wish går inte alls på samma tema, men det är nog nästan ännu mer efterlängtat. De senaste åren har jag bott väldigt litet, utan speciellt mycket förvaringsmöjligheter och då måste man liksom skala av sina ägodelar så att bara det nödvändiga finns kvar. Därför har jag i flera år saknat en kolsyremaskin. Jag älskar kolyrat vatten och skulle helst bara dricka det om jag kunde. Jag är en sån där konstig person som egentligen inte tycker om vanligt vatten och därför dricker alldeles för lite. Jag brukar tvinga i mig tio klunkar vatten då och då för att jag känner att jag borde dricka. Som det är nu köper vi hem kolsyrat vatten ganska ofta, men det har varit så mycket smidigare med en kolsyremaskin. Nu när vi bor större och har massor av köksutrymme jämfört med tidigare, så hamnar kolsyremaskinen väldigt högt upp på min wishlist!
'
 

Kommentera här: